Ontdek

Mijn verhaal

Ondernemer Jesse Madern heeft het horecavak in diverse mooie bedrijven geleerd en ging op 1 mei 2017 het avontuur aan met zijn eerste eigen bedrijf: Restaurant Madern. Per 1 maart 2022 laat Jesse zijn geweldige team los. Jesse gaat vanaf die tijd verder als ‘Chef Madern’. Hij is in te huren als chef aan huis en daarmee voor de verzorging van privé-diners en walking-diners.

Chef Madern staat voor goed en vooral lekker eten in combinatie met prettige service en mooie bijpassende wijnen. Zijn kijk op een avond uit is misschien net even anders dan dat u gewend bent, met net even meer aandacht en liefde.

Dat u bij Restaurant Madern en Chef Madern lekker kunt eten is niet onopgemerkt gebleven. In 2019 won Jesse de 1e prijs van het culinaire ‘Preuvenement’ en is Jesse na een proefinspectie toegelaten tot Euro-Toques Nederland. Deze restaurant-/cateringgids wijst u de weg naar restaurants en cateringbedrijven waar u niet alleen warm en hartelijk wordt ontvangen, maar bovendien verrast wordt met smaakvolle gerechten. Het logo mag uitsluitend gevoerd worden door geïnaugureerde leden.

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit

Euro-Toques

Deze restaurantgids wijst u de weg naar de restaurants waar u niet alleen warm en hartelijk wordt ontvangen, maar bovendien verrast wordt met smaakvolle gerechten. Het logo dat uitsluitend gevoerd mag worden door geïnaugureerde leden van Euro-Toques Nederland is voor u een garantie van een menukaart vol met verse regionale en seizoensgebonden producten.

Euro-Toques